Bromic Tungsten – 2000W/3000W/4000W – Infrarød Carbon – Sort

6.995,00 kr.10.995,00 kr.

Med denne tungstens-terrassevarmer fra Bromic får du virkelig noget helt særligt! Især velegnet til større arealer, da den har en formidabel effekt på trods af vind og vejr.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Smart-Heat Electric fra Bromic Heating – kendt for fremragende præsentationer og uovertruffen kvalitet

En Bromic tungsten elvarmer skiller sig ud fra de traditionelle elektriske terrassevarmere på markedet, da den er udstyret med en spektral reflektor, der giver en bedre fordeling af varmen. Varmerøret er matteret, hvilket giver lyset fra terrassevarmeren en behagelig glød og reducerer blænding.

Varmeren har en korrosionsbestandig, varmebehandlet belægning, der giver en stor holdbarhed samt forlænger kabinettets levetid. Denne model er udført i en sort farve, der passer ind i de fleste miljøer. Den flotte hullede front er med til at løfte designet.

En tungstens-varmer giver samme varme som infrarøde varmere og afgiver et svagt gulligt skær. Varmeren har forholdsvist kort opstartstid og virkelig god energiudnyttelse. Den er især god til større arealer, da den har en formidabel effekt på trods af f.eks. vind.

Produktguide

Produktark

Manual

 

Vægt 10 kg
Montering

Indbygning (tilkøb), Lofthængt, Væghængt

Materiale

Rustfrit stål

Effekt

2000W, 3000W, 4000W

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Bromic Heating

Energiudnyttelse

80%

Farve

Sort

Rørtype

Infrarød Carbon

IP klassificering

IP X4

Styring

Ingen (kan tilkøbes)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...