Burda Relax Glass – 1800W/2200W/3000W – No Glare – Somfy

7.495,00 kr.9.995,00 kr.

Burda Relax Glass er et produkt som er velegnet til både privat og professionelt brug. Det væghængte “No Glare” varmepanel kan bruges ude som inde.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Eksklusiv og elegant terrassevarmer i ypperste kvalitet fra tyske Burda.

Eksklusiv og elegant terrassevarmer i ypperste kvalitet fra tyske Burda.
– Et produkt som er velegnet til både privat og professionelt brug.

IO-homecontrol er i dag standard i mange husstande. Systemet giver mulighed for at styre forskellige produkter f.eks markiser, alarmsystemer og lys, centralt og trådløst. Modellen her integreres nemt i eksisterende io-homecontrol-systemer.

Varmeelementet i panelet er infrarød strålevarme i kortbølgespektret, som giver en optimal og behagelig varmeudstråling. Den keramiske glasfront, SCHOTT NEXTREMA, på panelet reducerer det røde lys fra varmeelementet væsentligt og det afgiver derfor ikke nogen nævneværdig lysmængde.

Varmepanelet kan bruges både ude og inde og det kan monteres på væg eller i loftet. Der er mulighed for at vinkle varmeren hele 45 grader på væggen, og 30 grader hvis den sidder i loftet.

Der er monteret en On/Off knap på panelet og med den indbyggede controller/varmeregulering kan man opnå den mest behagelige varme, samtidig med en økonomisk og miljøvenlig drift.

Terrassevarmeren kan tændes, slukkes og dæmpes på flere trin. Bemærk leveres uden fjernbetjening. Hvis du ønsker at integrere enheden i eksisteren io-homecontrol-system og allerede har en Somfy fjernbetjening, så kan denne benyttes. Alternativt tilbyder vi de nyeste versioner af Somfy SITUO controller med 1 eller 5 kanaler.

Man skal være opmærksom på, der er en reaktionstid på op mod et par minutter, på denne type varmepanel, før end der er fuld power på varmen.

Fjernbetjening er IKKE inkluderet.

Produktguide

Manual

 

Vægt 6 kg
Montering

Lofthængt, Væghængt

Materiale

Aluminium, Glas

Effekt

1800W, 2200W, 3000W

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Burda

Rørtype

No Glare

Styring

Somfy

Farve

Hvid, Sort

Energiudnyttelse

60%

IP klassificering

IP65

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.