SPAR 2000 kr.

Heatcare Heat & Beat – 2000W – Infrarød ULG – Fjernbetjening & App

Original price was: 3.995,00 kr..Current price is: 1.995,00 kr..

Smart Infrarød terrassevarmer fra Heatcare med mange ekstra funktioner – såsom indbygget stereohøjttalere med Bluetooth og fuld-farve LED-baggrundsbelysning. Du styrer disse særlige funktioner med en app på smartphone (iOS og Android)

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Heatcare Heat & Beat – 2000W – Infrarød ULG – Fjernbetjening & App

Infrarød kortbølge terrassevarmer med mange ekstra funktioner – såsom indbygget stereohøjttalere med Bluetooth og fuld-farve LED-baggrundsbelysning. Du styrer disse særlige funktioner med en app på smartphone (iOS og Android)

Terrassevarmeren er designet til at tilføje stemning og hygge på terrassen, i haven eller på restauranten.

Modellen er udført i pulverlakeret aluminium og giver terrassevarmeren et moderne look.

Modellen Heat and Beat er meget mere end en terrassevarmer. Via de indbyggede højttalere kan man trådløst afspille musik fra sin telefon eller computer og derved lytte til sine yndlings sange i haven eller på terrassen, imens man nyder varmen.

Terrassevarmeren har også LED stemningsbelysning, der er perfekt til at give stemning og hygge. Lyset stråler fra bagsiden af terrassevarmeren i flere forskellige farver.

Heat and Beat er udstyret med integreret Bluetooth SMART teknologi og de nye revolutionerende Ultra Low Glare rør.

Terrassevarmeren kan styres ved hjælp af smartphone (iOS og Android). Terrassevarmeren leveres tillige med fjernbetjening for dem, der ikke ønsker at bruge APP.

Via APP kan du kontrollere hver terrassevarmer individuelt (op til 15 enheder samtidig) samt tænd og sluk funktion, trinløs regulering og timer funktion.

Ultra Low Glare teknologien reducerer lyset fra varmelampen med hele 80% (sammenlignet med traditionelle infrarøde terrassevarmere).

Terrassevarmeren har en IP65 godkendelse.  Det betyder kort og godt, at du kan placere varmeren hvor som helst, da den tåler alt slags vejr.

Produktguide

Manual Heat-and-beat

 

Vægt 2 kg
Montering

Væghængt

Effekt

2000W

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Mål

H13 x B74 x D12 cm.

Energiudnyttelse

90%

Farve

Grå, Hvid, Sort

IP klassificering

IP65

Materiale

Aluminium

Producent

Heatcare

Rørtype

Infrarød Ultra Low Glare

Styring

Fjernbetjening og App(Bluetooth)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...