SPAR 649kr.

Mensa Heating Imus – 550W (1550W) – Infrarød – DEMO

Original price was: 1.444,00 kr..Current price is: 795,00 kr..

UDEN ORIGINAL EMBALLAGE, GRÅ INKL. COVER, RETURVARE – MINDRE SKRAMMER KAN FOREKOMME – ALT FUNGERER

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2009-1 Kategori:
Mensa Heating Imus – 550W (1550W) – Infrarød – DEMO

UDEN ORIGINAL EMBALLAGE, GRÅ INKL. COVER, RETURVARE – MINDRE SKRAMMER KAN FOREKOMME – ALT FUNGERER

Imus er en ulv i fåreklæder, på trods af de kun 550w gør konstruktionen at den varmer op til 1550w sammenlignet med andre modeller.

Imus giver miljøvenlig udendørsvarme, lige der hvor du ønsker det. Imus terrassevarmer er udviklet, så den kan tilpasses dit eksisterende havebord og gøre hyggelige aftenstunder længere.

Strålende varme:

Infrarøde stråler er uskadelige og øger vibrationerne i kroppens celler, så man får varmen. Imus varmekilde med infrarøde stråler er placeret, så kroppens naturlige varmesystem udnyttes optimalt og behagelig varme spreder sig til hele kroppen.

BEMÆRK: bruger kun 550 watt i timen, men den specielle konstruktion gør at den varmer så meget som op til 1550 watt.

Forlæng sæsonen:

Udesæsonen kan forlænges adskillige måneder med Imus. Med en innovative varmeteknologi varmer den kroppen op nedefra via infrarøde stråler og sikrer en behagelig varme i hele kroppen, der gør det til en fornøjelse af sidde ude til langt ud på sæsonen.

Designet efter kroppens anatomi:

Varmekilden er specialudviklet og placeret under bordet, så varmen spredes behageligt op gennem kroppen. Når vi fryser, lukkes blodtilførslen til arme og ben automatisk, så der er varme nok til kroppens vitale organer. Arme og ben er derfor nogle af de steder, vi først begynder at fryse. Imus holder benene varme, og kroppens anatomi sørger for, at varmen bliver fordelt til resten kroppen.

Let at flytte rundt på:

Imus har en højde på kun 67 cm. og passer derfor ind under langt de fleste haveborde. Imus er udstyret med Mensa-Heating´s patenterede SAFE TO TOUCH teknologi, der gør at terrassevarmeren ikke er farlig at røre ved, når den er i brug.

Imus er nem at tage frem eller flytte ind efter en hyggelig aften på terrassen, altanen eller campingpladsen.
Terrassevarmeren skal blot tilsluttes til en stikkontakt, og straks derefter kan du nyde varmen.

Manual findes her

Læs mere om varmeområder her

Vægt 999999 kg
Materiale

Plast

Effekt

55 kW

Dækning

1-2 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Mensa Heating

Farve

Grå

Mål

H67 x Ø20 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...