SPAR 2804kr.

Solamagic ECO+ PRO – 2000W – No Glare – Bluetooth – Antracit – DEMO

Original price was: 5.799,00 kr..Current price is: 2.995,00 kr..

DEMO – HELT NY – MINDRE PÆN EMBALLAGE
Du får med denne terrassevarmer fra Solamagic et fremragende produkt i høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Deres terrassevarmere produceres udelukkende på egne fabrikker i Tyskland, hvor de gennemgår en streng kvalitetskontrol.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 11017-1 Kategori:
Solamagic ECO+ PRO BTC – infrarød terrassevarmer med Bluetooth

DEMO – HELT NY – MINDRE PÆN EMBALLAGE

Du får med denne terrassevarmer et fremragende produkt i høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år. Deres terrassevarmere produceres udelukkende på egne fabrikker i Tyskland, hvor de gennemgår en streng kvalitetskontrol.
Alle varmere er opdateret pr. april 2019 og yder nu om muligt endnu mere, end de tidligere modeller.
Den energirigtige varmelampe med No-Glare teknologi afgiver 90% mindre udstrålingslys, den er udstyret med de helt nye high performance varmeelementer og nye reflektorer.
Terrassevarmeren er velegnet til opsætning på væg, loft, i markisen eller parasol. Den har desuden en praktisk vippefunktion, så du nemt selv styrer varmen hen, hvor du vil have den. For maksimal fleksibilitet kan terrassevarmeren også monteres på et Tripod/Basepod-stativ (tilkøb).
Serien af terrassevarmere er med opdateret W-parabol/-reflektor, som øger levetiden for varmelegemet med op til 10% i forhold til tidligere modeller. Du får dermed en lang levetid helt op til 10.000 timer og 5 års garanti (jf. leverandørens betingelser). Du får en terrassevarmer, som er op til 80% billigere at bruge end gasvarme, og op til 42% mere effektive end en gennemsnitlige varmelamper og 8-10% højere udgangseffekt i forhold til tidligere modeller.

Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig, der får gavn af den dejlige varme og ikke luften omkring dig. Der er ingen støj- eller lugtgener fra denne terrassevarmer, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes.

Dette produkt er med Bluetooth teknologi, hvilket giver dig mulighed for at betjene terrassevarmeren direkte via din smartphone – fra sluk/tænd funktion til fuld varmestyrke. Du henter blot den gratis ConnectMe app og styrer så nemt og enkelt en eller flere terrassevarmere.

Terrassevarmeren er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug, på terrasser, altaner, balkoner, hobbyrum m.m. og kan med sine 2000 Watt opvarme er areal på op til 17 m2.

Der medfølger beslag til montering, som samtidig er designet således, at der automatisk skabes den fornødne sikkerhedsafstand til væg og loft.

Kipvinkel på +/- 30 grader.

Der er monteret et kabel på 1,8 m og jordstik.

Se teknisk datablad

Manual

Manual til Heatlinks App

Læs vores produkt guide her

 

ECO+ PRO

DEN 5-DOBBELTE TESTVINDER

ECO+ PRO-varmelamperne er udnævnt til ”Bedst i test” hele fem gange – ganske enkelt fordi de er yderst effektive og dækker et stort areal. Derfor er de helt essentielle for dig med en stor terrasse eller udendørsareal. Det unikke ved ECO+ PRO er energiudnyttelsen, det mindskede rødlige restlys
og ikke mindst en mere stabil varme grundet den sølvbelagte reflektor – og dét kan mærkes, når du varmer dig under den.

I vores optik skal varmelamper være ekstremt effektive, men de skal være effektive på en måde, der ikke skader vores miljø. ECO+ PRO-varmelamperne er udviklet med vores patenterede High Performance-teknologi (HP), som gør, at varmebølgerne fra varmelampen kun opvarmer dét, de rammer. Der er altså intet spild af varme, da luften ikke varmes op. Det betyder også, at varmen ikke er påvirket af vind eller vejr, og du kan nyde de gode tider udenfor, selvom det blæser eller er koldt.

Vi har indbygget en chip i varmelegemet, som holder øje med, at energien altid udnyttes maksimalt. Derudover benytter Solamagic de mest raffinerede fillermaterialer, der giver størst mulig varmegengivelse og holdbarhed. Teknologien sikrer altså, at du får, hvad du betaler for.

Udover den høje effekt er vi også stolte af, at ECO+ PRO-varmelamperne udnytter 100 % af den tilførte energi. Det betyder i praksis, at der ikke er noget spild af energi og strøm, når du tænder for din ECO+ PRO. HP No-glare®-teknologien gør desuden, at du slipper for en stor del af det røde restlys*, når du varmer dig på terrassen. Du sætter selv stemningen og skal ikke bekymre dig om, at hyggen generes af et rødt restlys.

*ECO+ PRO giver dig varmen med 55-60 LUX/KW i restlys.

Vægt 3 kg
Montering

Lofthængt, Væghængt

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

2000W

Dækning

15-17 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

94%

Farve

Antracite

IP klassificering

IP X4

Rørtype

No Glare

Styring

APP (Bluetooth)

Mål

H16,6 x B51,6 x D11 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...