SPAR 200kr.

Solamagic Basepod stativ – Premium/Air+

Original price was: 1.995,00 kr..Current price is: 1.795,00 kr..

En Solamagic Basepod er det perfekte tilbehør til din PREMIUM+- eller AIR+-varmelampe. Flyt varmen rundt efter, hvor du skal bruge den. Nem montering, med integreret kabel og T-fix®-beslag.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 890214 Kategorier: ,
Solamagic Premium/Air+ Basepod stativ

Med en Basepod til AIR+ og PREMIUM kan du let, hurtigt og nemt flytte varmen fra et sted til et andet – helt enkelt og efter dit behov. Den kan stå på stort set alle jævne underlag og fylder ikke meget. Det funktionelle og lækre design gør, at den kan bruges på steder, hvor der ikke er meget plads at gøre godt med i forvejen, men hvor du har brug for fleksibel varme.

Foden på PREMIUM Basepod er lavet af tungt keramisk materiale, og derfor kommer din varmelampe til at stå meget stabilt og sikkert.

Det perfekte tilbehør til din PREMIUM eller AIR+ -varmelampe. Flyt varmen rundt efter, hvor du skal bruge den. Nem montering, med integreret kabel og T-fix®-beslag.

Følgende modeller passer til PREMIUM Basepod:

PREMIUM 1400w og 2000w med og uden styring samt 2500w uden styring.

AIR+ 2000w uden styring

Skruesæt til montering af PREMIUM og AIR+ medfølger.

OBS: Passer ikke til PREMIUM 2500 ARC/BTC og AIR+ 2000 ARC/BTC.

Solamagic varmelamper findes her

 

 

Vægt 15 kg
Producent

Solamagic

Mål

H200 x Ø38 cm.

Farve

Antracite

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...