SPAR 4504kr.

Barra Elkamin – Hvid – REST

Original price was: 5.499,00 kr..Current price is: 995,00 kr..

Ny, ubrugt, restsalg

Smuk kamin med flot LED bowle. Denne pejs kan både bruges med eller uden varme.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 307013 Kategorier: ,
Barra Elkamin – Hvid – Ny, ubrugt, restsalg

Smuk kamin med flot LED bowle. Denne pejs kan både bruges med eller uden varme.

Flot fascinerende elektrisk indsats omrammet af en romantisk hvid MDF pejseramme. Her får du et avanceret flammespil i kombination med et smukt pejsemøbel i én pakke.

Pejserammen måler knap 100 cm i længden, og giver derfor meget fylde i stuen. Den vil ud tvivl fremstå som en møbel – både når den er tændt, men også når den er slukket. Pejsefronten er produceret i MDF og er hvidlakeret, så den passer ind i vores skandinaviske indretning med hvide farver.

Pejsen tændes og slukkes direkte på det medfølgende elektrisk indsats, og den kræver ikke nogen påfyldning eller vedligeholdelse af nogen art, når først strømstikket er sat i stikkontakten. Det er sjældent være nemmere og mere overkommeligt at få en så flot pejs ind i stuen.

I pakken medfølger

  • Pejseramme
  • Elektrisk indsats
  • Dekorationsbowle
  • Engelsk manual
  • Strømledning
Vægt 25 kg
Effekt

2 kW

Energikilde

EL – 230V

Farve

Hvid

Mål

H81 x B94 x D24 cm

Materiale

Glas, Metal, Plast

Montering

Fritstående

Placering

Indendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.