SPAR 1304kr.

Bryher Elektrisk Pejseindsats – DEMO

495,00 kr.

UDSTILLINGSMODEL UDEN ORIGINAL EMBALLAGE

Elektrisk pejseindsats til at stille i en åben pejs. Skab nyt liv i din pejs – helt uden besvær. Skal blot tilsluttes strøm.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 307003 Kategorier: ,
Bryher Elektrisk Pejseindsats – UDSTILLINGSMODEL UDEN ORIGINAL EMBALLAGE

Elpejse indsats, som alle pejse-elskere har ventet på. Vil du have liv i din eksisterende pejs igen, men uden at kløve brænde og alt rengøringen, så er denne elektriske pejs løsningen. Pejsen skal blot indsættes direkte i din nuværende åbne pejs og tilsluttes en stikkontakt. Så har du straks liv i din gamle traditionelle pejs eller brændeovn.

Elpejsen har integreret et varmelegeme, som kan køre på lavt og højt niveau, hvilket svarer til 1kW eller 2 kW i timen. Varmeeffekten kan sammenlignes med en almindelig el-radiator. Ønsker du udelukkende hygge-effekt i din pejs, så kan du deaktivere varmen. På den måde sænker du forbrugsomkostningerne markant.

Værd at fremhæve

  • Perfekt og nem til en “ubrugt” åben pejs.
  • Størrelsen passer i de fleste almindelig pejseåbninger
  • Levende flammeeffekt op ad bagvæg.
  • Plug’n’play installation: Skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt.
  • Varmeeffekt i tre niveauer: Høj, lav og ingen.

Denne model adskiller sig ved at have levende flammer op ad bagvæggen. Det ser autentisk ud, når det kommer ind i en åben pejs med mørke omgivelser.

OBS. Denne elpejs giver nogle knitrende lyde, når varmeeffekten er slået fra. Når varmeeffekten er til, vil varmeblæseren kunne høres.

 

Vægt 3 kg
Effekt

2 kW

Energikilde

EL – 230V

Mål

L46 x H22 x B24 cm.

Materiale

Metal/Plastic

Montering

Fritstående

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.