Cook King Tripod Dobbelt – Stål

1.595,00 kr.1.695,00 kr.

En Tripod er et must have for alle dem, der kan lide at bruge deres tid i den friske luft og nyde retter tilberedt udenfor. Den placeres nemt omkring et bålfad. Den smarte højdejustering giver dig mulighed for at undgå kulinariske rutiner og vil være et behageligt alternativ til en traditionel grill.

På fjernlager 3 - 5 hverdage
Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Cook King Tripod Dobbelt – Nyd mad i det fri.

 

En Tripod er et must have for alle dem, der kan lide at bruge deres tid i den friske luft og nyde retter tilberedt udenfor. Den placeres nemt omkring et bålfad. Den smarte manuelle højdejustering giver dig mulighed for at undgå kulinariske rutiner og vil være et behageligt alternativ til en traditionel grill.

Denne model er ydermere med en ekstra lidt mindre rist der gør det endnu nemmere at tilberede flere forskellige madvarer der ikke kræver samme varme.

Kan bruges på alle bålfade op til 110 cm.

Hvorfor Cook King?

Se mere i vores produktguide

 

Vægt 5 kg
Montering

Bålfad

Materiale

Stål

Energikilde

Brænde, Kul, Trækul

Placering

Udendørs

Mål

Ø70 + Ø40 cm., Ø80 + Ø40 cm.

Producent

CookKing

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

  • SPAR 30kr.
    Bålhandske i læder 95,00 kr. Tilføj til kurv
    Leveringstid:

    1 - 2 hverdage