SPAR 100kr.

Elektrisk pejs Barcelona med hjul – 2000 W – sort – DEMO

Original price was: 1.195,00 kr..Current price is: 1.095,00 kr..

Varenummer (SKU): 97311-1 Kategori:

OBS!!! NY OG UBRUGT I MINDRE PÆN EMBALLAGE

Hyggelig og enkel elpejs som dekorativ varmekilde med flammeeffekt, der skaber ekstra hygge, atmosfære samt varme i et hvert hjem.

Ud over den fysiske varme, så har den også en mental visuel varmevirkning, og hvis det bliver for varmt, eller man en sommeraften bare vil nøjes med synet af ild, så kan man slukke for varmen, og dog stadig nyde flammerne.

Varmeeffekten kan reguleres efter behov, og med sine 2 varmeniveauer, 1000 eller 2000 w, kan den opvarme helt op til 75 m3.

Barcelona er udstyrret med både termostat og timer, så der er mulighed for at tidsprogrammere pejsen.

Pejsen betjenes manuelt, da den ikke har fjernbetjening.

Når pejsen er tilsluttet stikkontakten, så er den klar til brug, og man har ikke noget svineri, som man har med en rigtig brændeovn.

I kraft af sine beskedne mål, er den let at finde plads til, ligesom den er nem og hurtig at flytte rundt med, da den er udstyrret med hjul i bunden.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er pejsen udstyret med en overophedningsføler, så den selv slår fra, hvis den bliver for varm.

Pejsen er sort med flad glasfront, lyset/ilden er med LED.

Mål : 63 x 43 x 26 cm.

Vægt : 13 kg.

 

Vægt 13 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Glas/Stål

Effekt

0 kW, 2

Dækning

75 m3

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs

Producent

Eurom

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.