SPAR 4504kr.

Elpejs Thorney – REST

1.995,00 kr.

Få fornemmelsen af en klassisk engelsk pejs uden rigtige flammer. Elektrisk pejs, som kan stilles direkte på gulvet og op ad en væg.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 307011 Kategorier: ,
Elpejs Thorney – DEMO – helt ny og ubrugt

Flot og elegant fritstående elektrisk kamin i hvid med sorte detaljer. Få fornemmelsen af en klassisk engelsk pejs uden rigtige flammer.

Elektrisk pejs, som kan stilles direkte på gulvet og op ad en væg. Udover at skabe en hyggelig stemning i rummet, vil pejsen også fremstå som et flot dekorativt møbel. Dybden på pejsen er kun 25 cm, og pejsen fylder derfor ikke ret meget ud i rummet.

Rammen på pejsen er fremstillet i MDF hvor i mod selve indsatsen er lavet i stål. Den fascinerende flamme figurerer op ad den sortlakerede stålindsats, og giver et dynamisk flammespil som vil fange enhver.

Ikke nok med det lækre design, så har den integrerede indsats også alle de kendte funktioner, som justering af varme, flammeeffekt og lys. Derudover er den udstyret med nogle sikkerhedssensorer, som sikrer, at der f.eks. ikke kan ske overophedning.

Denne elpejs kommer i 2 dele – én med pejserammen og én med selve indsatsen. Men, bare rolig – indsatsen skal blot skubbes ind i rammen, også er den klar til brug. Du skal dog naturligvis lige tilkoble pejsen en stikkontakt.

I pakken får du:

  • Pejseramme
  • Elektrisk indsats
  • Engelsk manual
  • 2,8 meter kabel
Vægt 20 kg
Effekt

1 kW

Energikilde

EL – 230V

Farve

Hvid, Sort

Mål

H86 x B86 x D25 cm

Materiale

Lakeret stål, Træ

Montering

Fritstående

Placering

Indendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.