SPAR 300kr.

Flower Mexico ovn

495,00 kr.

Denne stilfulde og traditionelle Flower Mexico ovn er designet med den mindre plads i tankerne og har et kronbladsudskåret design i sin toprør

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 304006 Kategorier: ,
Flower Mexico ovn

Bemærk: pejsen er væsentligt mere orange end billedet viser!

Denne stilfulde og traditionelle Flower Mexico ovn er designet med den mindre plads i tankerne og har et kronbladsudskåret design i sin toprør, der understreger dens unikke karakter. Den er helt perfekt til at skabe et fængslende syn af levende flammer i din have og ser særligt storslået ud i mørket.

De tykke ler-vægge giver jævn varmefordeling hele vejen rundt om ovnen, mens den store åbning giver mulighed for et fortryllende kig til ilden. Håndlavet, ved hjælp af traditionelle metoder, af lokale håndværkere i Mexico, hvilket gør hver ovn unik, denne kvalitets ovn leveres med et robust stålstativ og matchende ler-låg. Det åbne design forårsager ikke kun et stærkt træk, der resulterer i en renere, varmere flamme, men hjælper også med at forhindre gnister, i modsætning til en åben ild.

Bemærk, at da dette er et håndlavet lerprodukt, vil det være udsat for naturlig forvitring og for en vis farveændring. Det er et fantastisk tilbehør til enhver have eller terrasse og en, der er robust og vil vare i årevis. Husk at opbevare ovnen indendørs om vinteren, den tåler ikke frost.

Vægt 9,3 kg
Energikilde

Brænde

Farve

Orange

Mål

Ø31 x 70 cm

Materiale

Ler

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.