SPAR 804kr.

HEAT1 ECO Pro-line under bord – 2300W – Carbon – Fjernbetjening – BF23

1.895,00 kr.

HEAT1 ECO Pro-line terrassevarmer gulvmodel – Elegant 2300 watt kraftfuld terrassevarmere til placering på gulvet, for enden af et bord eller fritstående.
Topkvalitet – her er på alle måder sørget for den mest sikre og effektive kvalitet.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 212010-1 Kategori:
HEAT1 ECO Pro-line terrassevarmer gulvmodel

Elegant 2300 watt kraftfuld terrassevarmere til placering på gulvet for enden af et bord eller fritstående, f.eks. ved dit loungeområde.
Topkvalitet – her er på alle måder sørget for den mest sikre og effektive kvalitet.  Terrassevarmeren er udstyret med væltesikring, så terrassevarmeren slukker ved en bestemt hældningsgrad og automatisk tænder, når den rejses igen.
Terrassevarmeren er udført i aluminium med nikkel/krom belagt sikkerhedsgitter. Den er  IP65 klassificeret, hvilket betyder at produktet er fuldstændig støvtæt og tåler direkte vandstråle.

Terrassevarmeren er udstyret med timer-funktion og leveres inklusiv fjernbetjening med 4 varmetrin (800/1250/1800/2300 Watt), så du nemt indstiller den varme, som passer dig bedst. Leveres med praktisk bærehåndtag.

5 års garanti

Produktguide

Manual

Vægt 8 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Effekt

2300W

Energiudnyttelse

92%

Farve

Sort

IP klassificering

IP65

Producent

Heat1

Rørtype

Carbon

Styring

Fjernbetjening

Mål

H89 x B40 x D31 cm

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...