SPAR 4000 kr.

Heatscope Free Spot – 2200W/2800W – Infrarød Carbonrør – Fjernbetjening

14.995,00 kr.16.995,00 kr.

Free Spot er udstyret med 2 stk. innovative infrarøde carbonrør med matteret overflade. Med disse rør spredes ikke kun varme, men også et behageligt orangerødt lys, som er mindre end 600 lux, hvilket vil minde om lyset fra et åbent bålsted. Dernæst er der monteret Heatscope’s patenterede varmereflektor som yder optimal varmestråling retur.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Free Spot er en ny og flot terrassevarmer på stander fra tyske Heatscope i højeste kvalitet og smart design.

Ny og flot terrassevarmer fra tyske Heatscope i højeste kvalitet og smart design.  Hvis man ikke har mulighed for at montere en terrassevarmer på en væg, tag, udhæng eller lignende, er det oplagt at vælge en varmer på stander.

Man får optimal udnyttelse af varmeren, da man kan flytte rundt med den efter behov, eller sagt på en anden måde, den kan bruges overalt.

Skulle standeren, (trods sin vægt på næsten 50 kg.), vælte, er der en sikkerhedsafbryder som slår fra.

Varmeren er udstyret med 2 stk. innovative infrarøde carbonrør med matteret overflade. Med disse rør spredes ikke kun varme, men også et behageligt orangerødt lys, som er mindre end 600 lux, hvilket vil minde om lyset fra et åbent bålsted. Dernæst er der monteret Heatscopes patenterede varmereflektor som yder optimal varmestråling retur.

Dette produkt er økonomisk i brug, da rørene ikke varmer luften op, men kun de ting som strålerne rammer, og det vil føles som at blive opvarmet af solen, selv i moderat blæsevejr.

Der er mulighed for at regulere varmen, så den enten yder 50 eller 100 %.

Varmeren er udført i aluminium, og med sit stilsikre, enkle og smalle design, er den en fryd for øjet.  Selve standeren er fremstillet i lakeret stål. Er særdeles velegnet til moderne og eksklusivt byggeri, samt kommercielt brug, som restauranter, cafeer, barer m.m.

Leveres komplet med stander og kabel.

Produktguide

Produktark Stander / Varmer

Manual Stander / Varmer

Vægt 47 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium, Stål

Effekt

2200W, 2800W

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Energiudnyttelse

80%

IP klassificering

IP24

Farve

Hvid, Sort

Rørtype

Infrarød Carbon

Styring

Fjernbetjening

Producent

Heatscope

Variant

2200W (Hvid), 2200W (Sort), 2800W (Hvid), 2800W (Sort)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...