Heatstrip Enhance – 2400W/3200W – Carbon – Fjernbetjening/App

6.999,00 kr.8.199,00 kr.

Terrassevarmeren her er af topkvalitet. Den er IP55 kategoriseret og holder derfor til alt slags vejr, også ude ved kysterne med meget salt fra havet i luften – og hele året rundt!

Dette varmepanel er ideelt til opvarmning af alle udendørs arealer, så som restauranter, cafeer, terrasser, balkoner, etc. Ligeledes kan det med stor fordel monteres indendørs.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Heatstrip Enhance – 2400W/3200W – Carbon – Fjernbetjening/App

Heatstrip Enhance er af topkvalitet og ideel til opvarmning af alle overdækkede udendørs arealer, så som restauranter, cafeer, terrasser, balkoner, etc. Ligeledes kan det med stor fordel monteres indendørs.

Enhance kabinet er udført med en keramisk legering, der gør den modstandsdygtig overfor alt slags vejr, også ude ved kysterne med meget salt fra havet i luften – og hele året rundt!
Varmelegmet er skjult bag en Schott glasfront, der dæmper lysafgivelsen betragteligt. Terrassevarmeren afgiver derfor blot et blødt og behageligt lys, slet ikke blændende som de tidlige modeller. Energien bliver brugt på at producere skøn varme fremfor generende lys.

Den ideelle monteringshøjde for den mest optimale varmeeffekt er inkl. monteringsbeslag 2,2 til 2,5 meter. (Dog minimum 2,1 og maksimum 2,7 meter). Monteringshøjden på terrassevarmeren kan have stor indflydelse på varmerens effektivitet. I områder med højere til loftet anbefales det at tilkøbe forlængerstænger eller kæder.

Terrassevarmeren kan betjenes via den medfølgende fjernbetjening eller app. Temperaturen kan justeres i 3 niveauer. Derudover har den en timer funktion, så varmeren automatisk kan tænde/slukke i et 0-24 timers interval. Terrassevarmeren kan tilkobles din smartphone, Google hub og Alexa via bluetooth eller wifi.

Enhance terrassevarmeren installeres nemt og hurtigt med de medfølgende beslag, som både kan bruges til montering i loft og på væg. Beslaget er fleksibelt og kan vippes i op til 45 grader.
Heatstrip Enhance 2400W er udstyret med en meter ledning og stikprop, og kan tilsluttes direkte i en stikkontakt. Modellen på 3200W er uden stikprop.

Se mere i vores Produktguide

Manualer

 

Vægt 10 kg
Montering

Væghængt / Lofthængt

Materiale

Aluminium/stål

Effekt

2400W, 3200W

Dækning

12 – 14 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Mål

L102 x B18,7 x H7,6 cm, L92 x B18,7 x H7,6 cm

Farve

Sort

IP klassificering

IP55

Producent

Heatstrip

Rørtype

Infrarød Carbon

Styring

Fjernbetjening og App(Bluetooth)

Energiudnyttelse

90%

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...