SPAR 2704kr.

Heatstrip Gasvarmer – 9,4 kW

4.995,00 kr.

Stilfuld, robust og elegant løsning til dit udendørsområde! Den kombinerer på bedste vis design, kvalitet, varmeydelse og effektivitet.

På fjernlager 3-5 dage
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 201504 Kategori:
Heatstrip Gasvarmer – 9,4 kW

Stilfuld, robust og elegant løsning til dit udendørsområde! Den kombinerer på bedste vis design, kvalitet, varmeydelse og effektivitet.

Denne nye transportable gasvarmer på stander er helt ideel til din terrasse, hvad enten den er privat, ved en cafe eller restaurant. De indbyggede hjul sikrer nem transport og opbevaring

Varmeren er udstyret med 4 brændere, der nemt opvarmer ca. 16 kvm. Der er mulighed for at skjule en 10 kg gasflaske bagerst på standeren, gastilførelsen er ligeledes skjult i selve standeren.
Selve varmeren er udført i højkvalitets rustfrit stål med højtemperaturmaling. Beskyttelsesgitter og reflektor inkluderet som standard, for at garantere sikker drift.
Terrassevarmeren har både vælte- og flammesvigts-sikring.

Der kræves kun en sikkerhedshøjde på 50 cm over varmeren, 30 cm bagved samt 1 m til siderne og fremad.

Manual

Vægt 31,5 kg
Dækning

16 m2

Effekt

9,4 kW

Energikilde

Gas

Farve

Sort

Mål

H212 x B65 x D67 cm

Materiale

Lakeret Rustfrit Stål

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

Heatstrip

Styring

Manuel

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

  • Heatstrip_gas_cover
    På fjernlager 3-5 dage