Kampa Hottie transportabel gasvarmer

598,00 kr.

Lille, smart gasvarmer – fantastisk til mange formål.

Varenummer (SKU): 11039 Kategorier: ,
Kampa Hottie transportabel gasvarmer – Lille og smart – fantastisk til mange formål.

Tag den med på camping og nyd varmen i forteltet. Den er også skøn at have med på fisketuren en kølig dag. Og selvfølgelig på altanen eller terrassen, når kulden kommer krybende hen ad aftenen.

Gasvarmeren har en 2 kW kemisk brænder, varmeregulering, sikkerhedsenhed og sikkerhedsvagt. Den er udstyret med automatisk tænding, og varmer i op til 2½ time pr. gasdåse. Varmeren har et håndtag i toppen, den er robust men let, så den er nem at tage med sig. Desuden har den gitterfront til beskyttelse af og mod varme-legemet.

Bemærk: må kun bruges i ventilerede omgivelser. gasdåse medfølger ikke.

 

Vægt 10 kg
Montering

Fritstående

Effekt

2 kW

Dækning

3 – 4 m2

Energikilde

Gas

Placering

Udendørs

Mål

26 x 30 x 13 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...