Mexico ovn Acopulco

995,00 kr.

Fremstillet efter flere hundrede års gamle traditionelle metoder. Formgivet i gråt ler, efterfuldt af en uges tørretid. Pejsen er brændt i 24 timer ved meget høj temperatur.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 1003 Kategori:
Acopulco – Smuk håndlavet mexicansk pejs.

Fremstillet efter flere hundrede års gamle traditionelle metoder. Formgivet i gråt ler, efterfuldt af en uges tørretid. Pejsen er brændt i 24 timer ved meget høj temperatur.

Spreder varme og hygge i haven og på terrassen. Pynter som brugskunst, når den ikke er i brug. Den varmer og glæder familie og venner, når den er i brug. Glæd børn og barnlige sjæle med skumfiduser ristet og ovnens dragende ild.

Leveres med låg samt stativ.

Bør opbevares indendørs vinteren over, da den ikke tåler frost.

Se mere om vedligeholdelse i vores produktguide

 

Vægt 14,8 kg
Farve

Grå

Mål

75 x Ø38 cm (inkl. stativ)

Materiale

Ler

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...