SPAR 2200kr.

Parasolhængt Trio Plus terrassevarmer 3000W med fjernbetjening – DEMO

Original price was: 2.995,00 kr..Current price is: 795,00 kr..

UDSTILLINGSMODEL – ALT VIRKER – MINDRE SKRAMMER KAN FOREKOMME

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 48105-1 Kategori:
Parasolhængt Trio Plus terrassevarmer 3000W med fjernbetjening – UDSTILLINGSMODEL – ALT VIRKER – MINDRE SKRAMMER KAN FOREKOMME

Nyd sommeren på terrassen med denne smukke terrassevarmer til at hænge i din parasol.

Trio Plus er på hele 3000W fordelt på tre varmeelementer med hver 1000W. Den er enkel og elegant i sit design med tre slanke arme, der holder hver sit varmeelement.
Denne model giver dig mulighed for at indstille alle tre varmere, netop som du gerne vil have dem. Du kan altså nemt styre varmen derhen hvor den ønskes.
Terrassevarmeren leveres med fjernbetjening og har tre styrker, så varmen hele tiden kan afstemmes med dagens vejr og temperatur. Varmen spredes i et areal med ca. 3 meter i diameter.

Mål: LxBxH: 73 x 64 x 17 cm

Vægt: 2,8 kg.

IP65 godkendt til udendørs brug.

 

 

Vægt 2 kg
Montering

Parasolhængt

Materiale

Lakeret stål

Effekt

3 kW

Dækning

25 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.