SPAR 396kr.

Pizzaovn inkl. stativ Ø 52 cm. – DEMO

Original price was: 995,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Varenummer (SKU): 1011-1 Kategori:

OBS!! OVNEN HAR VÆRET OPTÆNDT 1 GANG TIL TEST, DEN HAR INGEN FEJL ELLER MANGLER

Original håndlavet Mexicansk pizza ovn.

Pizza ovnen er et spændende alternativ til en almindelig grill. Den er perfekt til at lave pizza i, men du kan også bruge den til andre retter. Så snart du har prøvet at bruge den nogle få gange er det lige så let som at bruge en almindelig gas ovn.

Vejledning:

Læg først små stykker træ bagerst i ovnen og læg derefter lidt større stykker ovenpå. Når du kan mærke varmen fra ovnen på ydersiden, er den klar til brug. Læg endnu et par store stykker træ ind bagerst i ovnen for at sikre en konstant varme. Du vil nu se luftstrømmen fra fronten af ovnen og ud gennem skorstenen fungere perfekt.

Bagning:

Temperaturen ved bagning overstiger 250 grader. Hvis du ikke bryder dig om at bage direkte i bunden af ovnen kan du bruge en metalbakke eller pizzasten. Drej pizzaen jævnligt for at sikre en ensartet bagning. Bagning foregår hurtigere i en rigtig pizza ovn, så blive i nærheden. Først bager du den friske pizza-dej kort i ovnen. Tilføj herefter ingredienser og bag pizzaen færdig.

Mål: Ø52 cm.

Vægt: 21 kg.

Højde: 50 cm.

Vægt 21 kg
Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.