Redwood Bålsted

1.595,00 kr.

Varenummer (SKU): 10996 Kategori:

Skab en hyggelig stemning på terrassen med et Redwood bålsted.

Det er perfekt, når du og familien eller vennerne gerne vil blive siddende på terrassen, mens mørket falder på og det bliver lidt køligt. Nyd ildens knitren og flammernes dansen.

Bålstedet er udført i 5 mm. Cortenstål, hvilket gør det både stabilt og vejrbestandigt. Det er fuldstændigt vedligeholdelsesfrit og kan bruges hele året. Bålstedet samles og adskilles nemt og uden værktøj, takket være det smarte klik-system.

Mål: 20 x 50x x 60 cm.
Vægt: 19 kg.

Vær opmærksom på at bålstedet er sort ved levering, det rustne look kommer hurtigt.

Vægt 20 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Stål

Dækning

2 – 3 m2

Energikilde

Brænde

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.