SPAR 300kr.

Season Heat terrassevarmer 900W, 82 cm.

Original price was: 895,00 kr..Current price is: 595,00 kr..

Varenummer (SKU): 890801 Kategori:

Med den her enkle, men effektive terrassevarmer behøver du ikke at gå inden døre, men du kan læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af.
Uanset om du har altan, terrasse eller er rykket ind i dit orangeri, så er Season Heat elvarmeren oplagt, hvis du elsker at opholde dig udendørs.

Terrassevarmeren er udført i sortlakeret stål, med karbonfiberstav som opvarmer nemt og sikkert både ude og inde. Den har væltesikring, så den automatisk slukker, hvis den vælter, og den er IPX4 godkendt.
Elvarmeren har tre varmefunktioner: Low – 450W, High – 900W og OSC, som er oscillation/drejefunktion på 70 grader.

Mål:
Højde: 82 cm.
Diameter: 27 cm.
Vægt: 3,3 kg.
Ledningslængde: 1,6 m.

Vægt 0,3 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Lakeret stål

Effekt

0, 9 kW

Dækning

3 – 4 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.