SPAR 1400kr.

Solamagic ECO+ PRO HET Varmereguleringsenhed 2X2000W – DEMO

1.895,00 kr.

DEMO – HELT NY – MINDRE PÆN EMBALLAGE
Har du en Solamagic ECO+ PRO terrassevarmer uden styring? Kunne du godt tænke dig at opgradere den med en fjernbetjening? Her er løsningen! Du kobler blot denne varmereguleringsenhed til din varmer og så har du mulighed for at styre den med EVO Fjernbetjeningen (nødvendigt tilkøb)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 208057-1 Kategorier: ,
Solamagic ECO+ PRO HET Varmereguleringsenhed 2X2000W

DEMO – HELT NY – MINDRE PÆN EMBALLAGE

 

Har du en ECO+ PRO terrassevarmer uden styring? Kunne du godt tænke dig at opgradere den med en fjernbetjening? Her er løsningen!

Du kobler blot denne varmereguleringsenhed til din varmer og så har du mulighed for at tænde og slukke den med EVO Fjernbetjeningen (nødvendigt tilkøb), du kan desuden regulere styrken i din varmer op og ned efter behov.

Enheden passer til alle ECO+ PRO modeller – både dem der monteres på væg eller loft og indbygningsmodellerne.

Fjernbetjeningen købes seperat.

 

 

Produktguide

Vægt 0,5 kg
Effekt

4000W

Producent

Solamagic

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...