SPAR 895kr.

Solo infrarød kortbølge terrassevarmer med fjernbetjening og app-styring – 2000 watt – DEMO

1.600,00 kr.

Varenummer (SKU): 20980-1 Kategori:

TILBUD SPAR KR. 895,00 MOD TILBUDSPRIS KR. 2495.00

NORMAL PRIS KR. 3.695,00 NU KUN KR. 1.600,00

UDSTILLINGSMODEL UDEN STIKPROP OG EMBALLAGE.

Ny infrarød terrassevarmer på 2000 watt med integreret Bluetooth SMART teknologi  og den revolutionerende nye Ultra Low Glare varmeteknologi.

Modellen SOLO kan styres ved hjælp af smartphone (iOS og Android). Terrassevarmeren leveres tillige med fjernbetjening, for dem der ikke ønsker at bruge APP.

Via APP kan du kontrollere hver terrassevarmer individuelt (op til 15 enheder samtidig).Tænd og sluk funktion, trinløs regulering og timer funktion.

Terrassevarmeren er udført i førsteklasse materialer, for at sikre en lang levetid. Modellen Solo er udført i ekstruderet aluminium. Aluminium er vedligeholdsfrit og ruster ikke.

Reflektoren er en vigtig del af terrassevarmeren. En mat reflektor kan reducere varmen med op til 50% i forhold til en blank reflektor.  Modellen SOLO leveres med en kvalitets reflektor, som vil holde sig blank år efter år.

Ultra Low Glare teknologien reducere lyset fra varmelampen med hele 80% (sammenlignet med traditionelle infrarøde terrassevarmere). 

Terrassevarmeren har en IP65 godkendelse.  Det betyder kort og godt at du kan placere varmeren hvor som helst , da den tåler alt slags vejr. Kvaliteten af materialerne i terrassevarmeren, gør der kun skal være en sikkerhedsafstand på 20 cm. op til loft.

Dækningsområde ca. 10 m2

 

 
Tekniske specifikationer:

·         Effekt 2000W

·         100% støj- og lugtfri.

·         Easy-fix system (Nem udskiftning af rør)

·         Reflektor: Kvalitets reflektor for maksimal udnyttelse af varmen

·         IP65 godkendelse (100% vand og støvtæt)

·         Fjernbetjening (for dem som ikke ønsker at benytte APP)

·         Levetid på element: Ca. 5000 timer.

·         Inklusiv væg/ loft beslag.

·         1,9 meter ledning og stikprop.

.         Mål 55,6 x 13,0 x 18,5 cm incl. vægbeslag.

.         Vægt 2,75 kg. 

 

 

Vægt 2 kg
Montering

Væghængt

Materiale

Aluminium

Effekt

0 kW, 2

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.