Stål pejs Pamplona

1.195,00 kr.

Varenummer (SKU): 1049 Kategori:

BEMÆRK: I ØJEBLIKKET EKSTRA LEVERINGSTID
Eksklusiv havepejs til udendørs brug.
Pejsen er udført i 1,6 mm. cortenstål, hvorved pejsen har det karakteristiske rustne look.
Stålpejsen er seriens asymmetriske pejs med en højde på 122 cm. og en brede på 40 x 40 cm.
Modellen Pamplonas buede form, giver pejsen et let og luftigt udtryk. Pejsen er derfor ideel til dig, som foretrækker et design med et lidt mere markante udtryk.
Flammernes smukke spil understreget af Pamplonas farve og smukke forside.
Alle seriens produkter til haven er udviklet i samarbejde med danske designere. De er alle med et moderne og stilfuldt udtryk og udført i materialer af høj kvalitet.

En havepejs er et populært alternativ til eksempelvis terrassevarmere. Havepejse er dekorative og skaber både varme og hygge, og med få stykker træ, får man hurtigt effektiv varme med mulighed for at nyde flammernes smukke spil.

Vægt 10 kg

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.