SPAR 1000kr.

Sunred Heater Royal Diamond Dark Valencia Lounge 3000W – DEMO

Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 2.999,00 kr..

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2024002-1 Kategori:

OBS!!! NY OG UBRUGT, MEN MED NOGLE MINDRE SKRAMMER PÅ BAGSIDEN

Skab lækker lounge stemning på din terrasse og bliv siddende et par timer længere!

Med denne minimalistiske el-varmer får du skøn varme lige der, hvor du ønsker det. Varmeren er nem at flytte rundt og starter hurtigt op, så du kan nyde aftenen.

Denne Rose Gold Carbon infrarøde varmer tager varme-intensitet til et helt nyt niveau. Den er udstyret med højkvalitets kulfiberelementer med Rose Gold teknologi, hvilket skaber ekstra reflektion og dermed en mere intens varme oplevelse – men med minimalt lys.

Terrassevarmeren har to varmeelementer, som fungerer både seperat og sammen. Du kan altså nøjes med at tænde det nederste og få varme til fødderne. Du kan tænde det øverste element for sig selv, hvis varmeren f.eks. placeres bag en sofa. – Og du kan naturligvis tænde begge når aftenen går på hæld, og kulden sniger sig ind på terrassen.

Terrassevarmeren har tænd/sluk knap, fjernbetjening og soft touch. Der er desuden monteret en væltesikring, så terrassevarmeren slukker, hvis den skulle vælte.

Mål: 40 x 22 x 150 cm

Vægt: 18 kg

Leveres med ledning på 1,8 m – der kan tilkøbes forlængerledning.

Vægt 18 kg
Montering

Fritstående

Effekt

3 kW

Dækning

18 – 20 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.