SPAR 1000kr.

Sunred Royal Diamond Silver – 2000W – Infrarød LG – DEMO

Original price was: 1.495,00 kr..Current price is: 495,00 kr..

SUNRED DEMOMODEL, NY OG UBRUGT I MINDRE PÆN EMBALLAGE

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2015006-2 Kategori:
Sunred Royal Diamond Silver 2000W fra Sunred

 

Med denne terrassevarmer behøver ingen fryse længere. Den giver virkelig god varme på de kølige sommeraftener på terrassen, altanen, i vinterhaven eller orangeriet.

Royal Diamond Silver 2000 fra Sunred giver straks meget varme med en kapacitet på 2000 watt.
Et lag af roseguldblad på varmeelementet (golden tube teknologi) bringer mere intens varme gennem den ekstra refleksion. Varmeren udstråler et blødt rødt lys, opvarmer umiddelbart efter tændingen og varmen påvirkes ikke af vind.
Terrassevarmeren er økonomisk i drift, da den virker med strålevarme, hvilket vil sige, at det kun er det, som strålerne rammer, der bliver varmet op, og ikke luften.

Varmeren betjenes via en On/Off-knap i gavlen. Der medfølger beslag  til montering i væg. Denne elegante varmer er udført i aluminium.

Røret i denne varmelampe er de populære “Low Glare”-rør, som giver en væsentlig reduktion i lyset fra røret, kontra de ældre modeller på markedet. Røret har en lang levetid på op til 8000 timer.

Produktguide

Manual

Vægt 2 kg
Montering

Væghængt

Materiale

Aluminium/stål

Effekt

2000W

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Styring

Manuel

Farve

Aluminium

Mål

H12 x B58,5 x D12 cm.

Producent

Sunred

Rørtype

Infrarød Halogen Low Glare

Energiudnyttelse

90%

IP klassificering

IP54

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...