SPAR 204kr.

Transportabel gasvarmer Demo

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 195,00 kr..

Varenummer (SKU): 11039-1 Kategori:

Lille, smart gasvarmer – perfekt til jagt, fiskeri og camping.

Varmeren er nedsat pga. defekt låge på bagsiden. Lågen lukker ikke helt tæt til, men det har kun en visuel effekt – alt fungerer som det skal.

Gasvarmeren har en 2.0kW kemisk brænder, varmeregulering, sikkerhedsenhed og sikkerhedsvagt. Den er udstyret med Piezo-elektrisk tænding, og varmer i op til 2½ time pr. gasdåse. Varmeren har et håndtag i toppen, den er robust men let, så den er nem at tage med sig. Desuden har den gitterfront til beskyttelse af og mod varmelegmet.

 
Mål: LxBxH: 26x30x13 cm.

Bemærk: må kun bruges i ventilerede omgivelser. P220 gasdåse medfølger ikke.

 

Vægt 7 kg
Montering

Fritstående

Effekt

0 kW, 2

Dækning

3 – 4 m2

Energikilde

Gas

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.