SPAR 7004kr.

Westray Elpejs med kuleffekt og gitter – REST

2.995,00 kr.

Ny, ubrugt, restsalg
Fritstående kamin i lys creme farve med sorte detaljer. Denne flotte elpejs vil passe godt ind i ethvert hjem, og minder om en klassisk engelsk pejs.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 307015 Kategorier: ,
Westray Elpejs med kuleffekt og gitter – Ny, ubrugt, restsalg

Fritstående kamin i lys creme farve med sorte detaljer. Denne flotte elpejs vil passe godt ind i ethvert hjem, og minder om en klassisk engelsk pejs.

Denne elektriske pejs er udstyret med et unikt og meget realistisk pejseindsats, som har en en kul-lignende effekt. Elpejse kan være svære at få til at se autentiske ud, og det er derfor langt de færreste, som formår at skabe en realistisk løsning. Men, det må man sige er lykkedes i denne fantastiske elpejs.

Pejsen vil både passe godt ind i boligen, restauranten, kontoret eller hvor end den ellers vil blive placeret. Udover at være en flot dekorativ tilføjelse, kan den også bidrage med en supplerende varme, da den har en indbygget varmeblæser som kan justeres på 2 varme niveauer, 1 kW eller 2 kW i timen. Men, den kan naturligvis også bruges uden varme. Med den sorte indsats, vil flammerne fremstå kraftigere og i fin kontrast til det sorte.

Lys creme farvet elektrisk pejs, som vil passe ind i minimalistiske skandinaviske hjem. Med den sorte indsats, vil flammerne fremstå kraftigere.

Pakken indeholder:

  • Pejse ramme i lys creme farve og sort
  • Elektrisk indsats
  • 2,8 meter kabel
  • Engelsk manual

Faktisk har denne elpejs også en 7-dags timerfunktion, overophedningssensorer, som sikrer at pejsen automatisk slukkes i tilfælde af, at den bliver for varm, og derudover er denne også udstyret med en automatisk temperaturkontrol, som gør det muligt at indstille pejsen til en ønsket temperatur.

Vægt 28 kg
Effekt

2 kW

Energikilde

EL – 230V

Farve

Hvid, Sort, Stål

Mål

H92 x B99 x D27 cm

Materiale

Glas/Stål, Plast

Montering

Fritstående

Placering

Indendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.