Wishco PRO – 1500W – Carbonrør – Fjernbetjening

1.995,00 kr.

Wishco PRO er gennemført ned til mindste detalje. Det ydre design – udført i vejrbestandigt aluminium – står knivskarpt og gør den til sin helt egen. Med et reduceret rødligt restlys og den medfølgende fjernkontrol styrer du selv varmen.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Wishco PRO

Den er gennemført ned til mindste detalje. Det ydre design – udført i vejrbestandigt aluminium – står knivskarpt og gør den til sin helt egen. Med et reduceret rødligt restlys og den medfølgende fjernkontrol styrer du selv varmen.

Eksklusivitet, rene linjer, minimalistisk, nordisk. Med timerfunktion og varmeregulering gør den det endnu nemmere for dig at få varmen. Enkelt, lækkert og let.

PRO er, som navnet indikerer, ret professionel. Den gør det, den skal – men giver dig lige lidt ekstra på alle måder. Med sit dobbeltlakerede aluminium i tre elegante farver kan den ikke bare holde til vejret heroppe nordpå – den ser også virkelig skarp ud. Den er moderne, eksklusiv og bekvem. Du behøver nemlig ikke rejse dig fra havehynden, når du skal have varmen. Bare brug fjernbetjening og regulér varmen. Så nemt er det.

Den er helt sin egen. Lækker at se på, lækker at bruge.

Se teknisk datablad

Se manual

Læs vores produkt guide her

Vægt 3 kg
Montering

Lofthængt, Stander (tilkøb), Væghængt

Materiale

Aluminium

Effekt

1500W

Dækning

12 -14 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Wishco

Energiudnyttelse

90%

Farve

Champagne, Sølv, Sort

IP klassificering

IP65

Mål

H12,5 x B78 x D13,5 cm.

Rørtype

Infrarød Carbon

Styring

Fjernbetjening

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...