SPAR 750kr.

HEAT1 ECO High-line under bord – 2000W – Infrarød ULG+ – Fjernbetjening

Original price was: 2.599,00 kr..Current price is: 1.849,00 kr..

HEAT1 ECO high-line terrassevarmer med ekstra høj ydeevne og 6-trins temperaturregulering (660 –2000W) med den medfølgende fjernbetjening. ECO high-line serien er udviklet til professionelt brug såvel som til den kvalitetsbevidste forbruger, der værdsætter stilrent design kombineret med høj ydeevne. Terrassevarmeren er perfekt til placering ved et bord.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 201401 Kategorier: ,
HEAT1 ECO high-line terrassevarmer gulvmodel

Terrassevarmer med ekstra høj ydeevne og 6-trins temperaturregulering (660 –2000W) med den medfølgende fjernbetjening. ECO high-line serien er udviklet til professionelt brug såvel som til den kvalitetsbevidste forbruger, der værdsætter stilrent design kombineret med høj ydeevne. Terrassevarmeren er perfekt til placering ved et bord.

Specialdesignet reflektor med ekstra god varmefordeling. Indbygget, infrarød, Ultra Low Glare Plus (ULG+) halogenrør, som reducerer lysafgivelsen med op til 98% i forhold til Low Glare (LG) røret.

Rørene udsender korte, infrarøde stråler, der opvarmer de overflader, som strålerne rammer. Der spildes ikke energi på at opvarme luften, som alligevel suser væk. Dermed får du det maksimale varmeudbytte af energiforbruget.

Der er indbygget 360 graders væltesikring, hvilket betyder, at strømmen afbrydes i tilfælde af, at terrassevarmeren vælter. Strømmen genetableres i det øjeblik terrassevarmeren rejses op igen. Inkl. blød opstartsfunktion på 33% kraft. 4 sekunder efter varmeren er tændt, vil den automatisk skifte til sidst anvendte varmeniveau. Ved første anvendelse vil terrassevarmeren regulere til 100% kraft efter 4 sekunder.

Produktguide

Manual

Vægt 7,5 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium

Dækning

4 – 6 m2.

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Effekt

2000W

Energiudnyttelse

92%

Farve

Sort

IP klassificering

IP65

Producent

Heat1

Rørtype

Infrarød Ultra Low Glare+

Styring

Fjernbetjening

Mål

H104 x B38 x D20 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...