SPAR 2200kr.

Heatcare Solo infrarød kortbølge terrassevarmer med fjernbetjening og app-styring – 2000 watt – ULG+

1.795,00 kr.

OBS!!! NY DEMO VARE MED HELT NYT ULTRA LOW GLARE + RØR.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 20990-5 Kategorier: ,

OBS!!! NY DEMO VARE MED HELT NYT ULTRA LOW GLARE + RØR.

Modellen SOLO kan styres ved hjælp af smartphone (iOS og Android). Terrassevarmeren leveres tillige med fjernbetjening, for dem der ikke ønsker at bruge APP.

Via APP kan du kontrollere hver terrassevarmer individuelt (op til 15 enheder samtidig).Tænd og sluk funktion, trinløs regulering og timer funktion.

Terrassevarmeren er udført i førsteklasse materialer, for at sikre en lang levetid. Modellen Solo er udført i ekstruderet aluminium. Aluminium er vedligeholdsfrit og ruster ikke.

Reflektoren er en vigtig del af terrassevarmeren. En mat reflektor kan reducere varmen med op til 50% i forhold til en blank reflektor.  Modellen SOLO leveres med en kvalitets reflektor, som vil holde sig blank år efter år.

Ultra Low Glare + teknologien reducere lyset fra varmelampen med hele 90% (sammenlignet med traditionelle infrarøde terrassevarmere).

Terrassevarmeren har en IP65 godkendelse.  Det betyder kort og godt at du kan placere varmeren hvor som helst, da den tåler alt slags vejr. Kvaliteten af materialerne i terrassevarmeren, gør der kun skal være en sikkerhedsafstand på 20 cm. op til loft

100% støj- og lugtfri. Easy-fix system (Nem udskiftning af rør). Kvalitets reflektor for maksimal udnyttelse af varmen. Levetid på element: Ca. 5000 timer. Inklusiv væg/ loft beslag. 1,9 meter ledning og stikprop.

Vægt 3 kg
Dækning

10 – 12 m2

Effekt

2 kW

Energikilde

EL – 230V

Farve

Sort

Mål

56 x 14 cm

Materiale

Aluminium

Montering

Væghængt / Lofthængt

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Heatcare

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.