SPAR 5000 kr.

Heatscope Free Vision – 1600W/2200W/3200W – Infrarød Carbonrør – Fjernbetjening

15.995,00 kr.20.995,00 kr.

Hvis man ikke har mulighed for at montere en terrassevarmer på en væg, tag, udhæng eller lignende, er det oplagt at vælge en varmer på stander. Man får optimal udnyttelse af varmeren, da man kan flytte rundt med den efter behov, eller sagt på en anden måde, Heatscope Free Vision kan bruges overalt.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Free Vision er en ny og flot terrassevarmer på stander fra tyske Heatscope i højeste kvalitet og eksklusivt design.

Hvis man ikke har mulighed for at montere en terrassevarmer på en væg, tag, udhæng eller lignende, er det oplagt at vælge en varmer på stander. Man får optimal udnyttelse af varmeren, da man kan flytte rundt med den efter behov, eller sagt på en anden måde, den kan bruges overalt.

Skulle standeren, (trods sin vægt på næsten 50 kg.), vælte, er der en sikkerhedsafbryder som slår fra.

Panelet er monteret med en keramisk glasfront, (NEXTREMA fra SCHOTT) , som får varmeren til at virke som en radiator og giver minimalt med restlys. Varmeren er udstyret med 2 stk. innovative infrarøde carbonrør med matteret overflade. Med disse rør spredes ikke kun varme, men også en behagelig og dejlig atmosfære, og med en lyskilde på mindre end 300 Lux, vil den næsten ikke afgive noget lys.

Dernæst er der monteret Heatscope’s patenterede varmereflektor som yder optimal varmestråling retur. Panelet afgiver varme så snart det tændes, og efter mindre end 30 sekunders brug, vil varmeren allerede yde sit optimale.

Dette produkt er økonomisk i brug, grundet sin teknologi samt reguleringsmulighed, og afgiver en behagelig varme, selv i moderat blæsevejr. Der er mulighed for at regulere varmen, så den enten yder 50 eller 100 %.

Bagbeklædningen er udført i aluminium, keramisk glasplade på fronten, og med sit stilsikre, enkle og smalle design, er den en fryd for øjet. Selve standeren er i lakeret stål.

Er særdeles velegnet til moderne og eksklusivt byggeri, samt kommercielt brug, som restauranter, cafeer, barer m.m.

Leveres komplet med varmer, stander og kabel.

Produktguide

Produktark Stander / Varmer

Manual Stander / Varmer

Vægt 47 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium, Stål

Effekt

1600W, 2200W, 3200W

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Energiudnyttelse

80%

IP klassificering

IP44

Farve

Hvid, Sort

Rørtype

Infrarød Carbon

Styring

Fjernbetjening

Producent

Heatscope

Variant

1600W (Hvid), 1600W (Sort), 2200W (Hvid), 2200W (Sort), 3200W (Hvid), 3200W (Sort)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...