Solamagic ECO+ PRO – 2000W – No Glare – Basepod Kit

4.690,00 kr.

Med Solamagic ECO+ PRO 2000 Basepod Kit er du sikret en 100% energirigtig varmelampe i en fleksibel løsning, hvor du kan tage varmen med dig.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Solamagic Eco+ Pro Basepod Kit indeholder en infrarød terrassevarmer på 2000W samt basepod stander

Den kraftfulde Solamagic ECO+ PRO 2000 er med No-glare®-teknologi, som giver dig et markant reduceret restlys, hele 90 % mindre. Varmelampen dækker op til 17 kvm.

Du får høj varmeeffekt og den praktiske vippefunktion, hvor du kan styre varmen hen, hvor du vil have den. Med det tilhørende ECO+ PRO Basepod-stativ får du friheden til at flytte varmen, og du kan bruge din varmelampe flere steder: på terrassen, i sommerhuset, kolonihaven eller pavillonen. ECO+ PRO Basepod-stativet er lavet i et tungt keramisk materiale og derfor meget stabilt og sikkert.

Hvorfor skal du vælge dette sæt?
Når du vil have varmen, skal du ikke bekymre dig om hverken stativer, kabler eller andet. Du vil bare nyde livet, uderummet og samværet med dem, du holder af. Derfor har vi lavet pakkeløsninger, som gør det endnu nemmere for dig. Vores pakkeløsning ECO+ PRO 2000 Basepod Kit sikrer dig, at du får det rigtige kabel og det rigtige stativ på én gang.

Ønsker du dig en varmelampe, der virkelig kan give dig en stor varmeeffekt? Så er det ECO+ PRO 2000, du skal have fat i. Vi betegner selv ECO+ PRO-serien som den professionelle varmelampe, der er en ”slider” uden lige. Den kan holde til næsten alt og er ekstrem effektiv.

Se teknisk datablad

Manual

Her kan du læse vores produktguide

Vægt 12 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

2000W

Dækning

15-17 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

94%

Farve

Antracite, Hvid, Titan

IP klassificering

IP X4

Mål

H220 x B48 x Ø38 cm.

Styring

Manuel

Rørtype

No Glare

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...