SPAR 504 kr.

Solamagic Basic+ 1400W

Original price was: 2.499,00 kr..Current price is: 1.995,00 kr..

Solamagic er et kvalitetsprodukt fra absolut “øverste” hylde, som kommer fra Tyskland, hvor det også produceres.  Varmeren er med HeLeN IR teknologi, som har et mere klart lys, (No Glare teknologi er mere rødt), dog uden at være for skarpt og generende.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Solamagic Basic+ på 1400W med infrarøde stråler.

Solamagic er et kvalitetsprodukt fra absolut “øverste” hylde, som kommer fra Tyskland, hvor det også produceres.  Varmeren er med HeLeN IR teknologi, som har et mere klart lys, (No Glare teknologi er mere rødt), dog uden at være for skarpt og generende.

Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig og tingene omkring, som bliver opvarmet af strålerne, og ikke luften, hvorfor den er økonomisk i drift.

Der er ingen støj- eller lugtgener fra Solamagic´s terrassevarmere, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes. Den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr.

Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug, på terrasser, altaner, balkoner, hobbyrum m.m.

Der medfølger beslag til montering, som samtidig er designet således, at de automatisk skaber den fornødne sikkerhedsafstand til væg og loft.

Kipvinkel på +/- 30 grader.

Se teknisk datablad

Se vores produktguide her

Vægt 2,3 kg
Montering

Lofthængt, Væghængt

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

1400W

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

80%

Farve

Antracite, Hvid, Titan

IP klassificering

IP X4

Mål

H11 x B44,4 x D14,4 cm.

Rørtype

Infrarød Halogen Low Glare

Styring

Ingen

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...