Stål pejs Malaga

1.495,00 kr.

Varenummer (SKU): 890197 Kategori:

Modellen Malaga er en flot kubistisk havepejs til udendørs brug.
Pejsen er udført i varmebestandig dobbelsidet 1,8 mm stål og leveres komplet med askebeholder i rustfrit stål samt skorstensafdækning.
Havepejsen er 150 cm. høj og 35 x 35 cm. bred.
Malaga er stilfuld og elegant med stor pejseåbning i det ene hjørne, hvorved der er let adgang til selve pejseområdet samt et frit syn til flammernes smukke spil.
Alle seriens produkter er udviklet i samarbejde med danske designere. Pejsene er alle med et moderne og stilfuldt udtryk og er udført i materialer af høj kvalitet.
En havepejs er et populært alternativt til eksempelvis terrassevarmere. Havepejse er dekorative og skaber både varme og hygge og med få stykker træ, for man hurtigt effektiv varme med mulighed for at nyde flammernes smukke spil.

Vægt 20 kg

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.