SPAR 2500 kr.

Heatscope Stand Pure – 3000W – Infrarød Carbonrør

13.995,00 kr.14.995,00 kr.

Heatscope Stand Pure el-terrassevarmer er i absolut topklasse, både med hensyn til funktion og design. Terrassevarmeren er ekstraordinært enkel i sit udtryk, hvilket gør den virkelig nem at vedligeholde. Den er tillige supernem at placere lige der hvor du ønsker din varme.

På fjernlager 3-5 dage
Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Pure på stander er en ny og flot terrassevarmer fra tyske Heatscope i højeste kvalitet og smart design.

HeatScope Pure el-terrassevarmer på stander er i absolut topklasse både med hensyn til funktion og design.

Terrassevarmeren er ekstraordinært enkel i sit udtryk, hvilket gør den virkelig nem at vedligeholde. Den er tillige supernem placere lige der hvor du ønsker din varme.

Varmeren er produceret i aluminium med en keramisk glasfront – NEXTREMA fra SCHOTT. Varmen kommer fra 2 stk. innovative infrarøde carbonrør med matteret overflade. Med disse rør spredes ikke kun varme, men også en behagelig og dejlig atmosfære, og med en lyskilde på mindre end 300 Lux, vil den næsten ikke afgive noget lys.
Så snart du tænder, mærkes varmen og efter mindre end 30 sekunders brug, vil varmeren allerede yde sit optimale. Bliver det for varmt, skruer du nemt ned på 50% via en knap på varmeren. Der kan dog tilkøbes styring, så du via fjernbetjening eller Somfy kan styre enheden eksternt.

Dette produkt er økonomisk i brug, grundet sin teknologi samt reguleringsmulighed, og afgiver en behagelig varme, selv i moderat blæsevejr. Varmeren kan hænge ude året rundt i al slags vejr.

Med sit stilsikre, enkle og smalle design vil denne terrassevarmer fremtræde meget diskret, hvilket gør den særdeles velegnet til moderne og eksklusivt byggeri, samt til brug ved restauranter, cafeer, barer m.m.

Leveres komplet med stander, varmer og ledning.

Produktguide

Produktark Stander / Varmer

Manual Stander / Varmer

Vægt 30 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium, Stål

Effekt

3000W

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Energiudnyttelse

80%

IP klassificering

IP25

Farve

Hvid, Sort

Rørtype

Infrarød Carbon

Styring

Manuel

Producent

Heatscope

Mål

H215,1 x B104,4 x Ø60 cm.

Dækning

10 – 12 m2

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...