Pizzaovn Pizzaioli stenovn

5.495,00 kr.

Varenummer (SKU): 2012 Kategori:

Lækker portugisisk, håndbygget pizza-stenovn.
Stenovnen er bygget i cement og ildfaste mursten samt isoleret med rockwool. Monteret med kort stålskorsten.
Ønsker du at få røgen endnu længere væk, så tilkøb evt. et længere skorstensrør – se varenr. 4008 under "Overtræk og Tilbehør" i menuen til venstre.
Optændes med brænde.
Stenovnen giver nogle helt fantastiske tilberedningsmuligheder. Næsten alt kan tilberedes i ovnen – pizza, steg, fisk, grøntsager, brød, ja endog kage. De meget høje temperaturer tillader en hurtig tilberedning. Sprød pizza er klar på 3 minutter. Den stabile og tørre eftervarme er ideel til langtidsbagning.
Pizzaovnen leveres inklusiv 
– Frontlåge
– Lerfad til brug i stenovnen
– Skærm til at afskærme brændet
– Efterbehandlingskit 
Udvendige mål: H55 x B98,5 x D98,5 cm.
Indvendige mål: 70 x 75 cm.
Vægtykkelse: 15 cm.
Vægt: 550 kg.

Vægt 550 kg

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.