Solamagic PREMIUM+2000 W. inkl. S1-LEDPRO-DUO ARC modul – Hvid.

9.995,00 kr.

Varenummer (SKU): 890141 Kategorier: ,

Solamagic er et kvalitetsprodukt fra absolut “øverste” hylde, som kommer fra Tyskland, hvor det også produceres. 

Denne terrassevarmer er udbygget med hygge- og læselys, det er smart og giver god mening.

Terrassevarmeren er, udover sit flotte og stilrene design, udstyret med det unikke S1-LEDPRO-DUO ARC lyssystem, så man for uden varmen, også har en lysenhed, hvor begge funktioner betjenes/reguleres via en SOLAMAGIC fjernbetjening.

Dette er en fantastisk, dekorativ varmekilde, der spreder en behagelig, hyggeskabende varme på terrassen, udestuen, altanen, under markisen, eller orangeriet. Kun fantasien begrænser placeringen af denne varmelampe.

Med denne innovative og unikke LEDPRO DUO teknologi fra tyske SOLAMAGIC, får man et behageligt og alsidigt lys, hvor både styrke og farvetemperatur reguleres trinløst via fjernbetjening, så det passer til enhver lejlighed.

Lyset kan med andre ord variere fra varmt og svagt, til brug ved ren hygge, til hvidt og kraftfuldt, hvis man har brug for at kunne se klart og tydeligt.

Som standart i alle SOLAMAGICs PREMIUM produkter, er de udstyret med en asymetrisk reflektor, som giver en lun og behagelig varme over et større og mere stabilt område.

PREMIUM-serien er med en meget lækker finish og udført i høj kvalitet, til boligejere, for hvem både kvalitet, æstetik og funktionalitet spiller en afgørende rolle.

Lyssystemet yder imponerende 2 x 2 x 3 watt, og kan reguleres fra 0 – 100 %, som det kendes fra en lysdæmper. Men hvad der er helt unikt og smart er, at man samtidig kan ændre farvetemperaturen fra hvid og kold, til gyldent og varmt. (en belysning som minder om skæret fra stearinlys).

Varmeren med tilhørende lysmodul kan monteres på enten væg eller loft, eller placeres under en markise.

Denne unikke terrassevarmer af højeste kvalitet, som kan forlænge de kølige sommeraftener på terrassen, har altså hele 3 funktioner som kan reguleres med en fjernbetjening, nemlig både varmeeffekt, lysstyrke og lystemperatur.

Vægt 4 kg
Montering

Væghængt / Lofthængt

Materiale

Aluminium/Rustfri Stål

Effekt

0 kW, 2

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.