Solamagic S1 1400W Premium terrassevarmer No Glare og Softstart system-Titan.

3.495,00 kr.

Varenummer (SKU): 889974 Kategorier: ,

Solamagic er et kvalitetsprodukt fra absolut “øverste” hylde, som kommer fra Tyskland, hvor det også produceres. 

Denne model er, udover sit flotte og stilrene design, smallere end f.eks. Solamagic ECO+ PRO eller Basic modellerne.

“Premium”-serien kendetegnes ved at den har modulopbyggede løsninger, hvor man starter med varmeren, for så evt. at tilkoble/udbygge med f.eks. varmeregulering, fjernkontrol, styring via App m.m. (Disse produkter købes seperat).  

Varmeren er med “No Glare” teknologi, som har et meget begrænset rødt lys, dog uden at være for skarpt og generende. (Minimalt lys og max varme).

Disse rør har ved normal brug en levetid på ca. 10.000 timer, hvilket er ca. dobbelt så mange timer som de fleste andre rør på markedet.

Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler.

Det er dig og tingene omkring, som bliver opvarmet af strålerne, og ikke luften, hvorfor den er økonomisk i drift.

Der er ingen støj- eller lugtgener fra Solamagic´s terrassevarmere, og denne model starter langsomt op via sin “softstart” teknologi, som både er en god sikkerhedsforanstaltning, men også en behagelig følelse.

Den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr.

Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug, på terrasser, altaner, balkoner, hobbyrum m.m. og kan med sine 1400 Watt opvarme er areal på op til 10 m2.

Der medfølger beslag til montering, som samtidig er designet således, at de automatisk skaber den fornødne sikkerhedsafstand til væg og loft.

Mål : 52,0 x 20,0 x 8,0 cm. (L x B x H).

Vægt : 2,4 kg.

Bemærk : Der er afbryder på denne model, samt kabel på 1,8 m og jordstik.

Vægt 2 kg
Montering

Væghængt / Lofthængt

Materiale

Aluminium/Rustfri Stål

Effekt

1, 4 kW

Dækning

9 – 10 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.